DealeXtreme

Goedkoop kopen in China via DealeXtreme

Lopen je klasgenootjes iedere maand op de nieuwste Adidas? Heeft je nichtje telkens de nieuwste gadgets? Dragen je teamgenoten wekelijks merkkleding t-shirts? Dan hebben zij waarschijnlijk DealeXtreme al ontdekt. Wil jij dat ook? Dat kan! Ga dan online goedkoop kopen in China via DealeXtreme. Dé oplossing om voor weinig geld er ook trendy bij te lopen. Op DealeXtreme bieden verschillende leveranciers (‘merk’)artikelen aan; van sieraden tot sportschoenen en elektronica tot speelgoed. MAAR…naast de voordelen zijn er ook nadelen.

De nadelen van DealeXtreme

Er zijn verschillende nadelen met betrekking tot het bestellen van artikelen via DealeXtreme:

• Namaak – De artikelen die op DealeXtreme te bestellen zijn, zijn namaak. Dat kan ook niet anders, want de kostprijs is veel lager dan (echte) artikelen die te verkrijgen zijn.
• Juiste artikel – Het kan voorkomen dat het artikel bij ontvangst anders is dan besteld is, zoals kleur.
• Juiste maat – Vooral bij kleding en schoenen is het gokken welke maat de juiste is. Veel leveranciers laten een tabel met maten zien, maar dit geeft geen 100% zekerheid.
• Douane – Als het pakket onderschept wordt door de douane ontvang je hierover, per post, een bericht met het verzoek aan te geven wat er in het pakket zit. De douane kan zo de invoerrechten berekenen.

De voordelen van DealeXtreme:

• Goedkoop! – Hoewel namaak, alles wat aangeboden wordt via DealeXtreme is vele malen goedkoper en inveel gevallen niet te onderscheiden van ‘echt’.
• Verzendtijd – In tegenstelling tot AliExpress, worden de meeste artikelen op DealeXtreme per vliegtuig verzonden. Dit scheelt aanzienlijk in verzendtijd.
• Bespaar geld – Het zijn dure tijden en toch wil je nieuwe elektronica aanschaffen en er leuk bijlopen. DealeXtreme is dé oplossing om (‘merk’)artikelen te kopen en geld over te houden voor andere dingen.

Ontdek het zelf

Iets meer nadelen dan voordelen, maar waar maak je je druk om? Neem bijvoorbeeld een paar New Balance schoenen. Voor zo’n €25 bestel je al één paar, waarvan de echte in de winkel meer dan €80 kosten. Of bestel een BALR t-shirt voor €15, met een echte winkelwaarde van €65. Probeer het een keer en maak zeer goedkoop de blits met je nieuwe kleding. Is de maat niet goed? Maak dan iemand anders blij.

Bij vragen zijn in de meeste gevallen de leveranciers via e-mail redelijk goed te bereiken. Kijk wel goed op de foto dat het logo van het betreffende artikel klopt en check de feedback score van de leverancier. Ontdek het zelf, op DealeXtreme.